چرا باید برنامه نویس شویم؟!
برنامه نویسی یکی از بهترین کارهایی است که امروزه و در قرن فناوری می توان فراگرفت و انجام داد. برنامه نویس بودن مزایای بسیاری دارد و البته چند نکته منفی که در این مقاله راه حل های آنها را بعنوان یک برنامه نویس بررسی می کنیم.
امروزه زبان های برنامه نویسی بسیاری ایجاد گردیده اند و هر کدام برای مصارف خاصی ساختاربندی شده اند. همچنین ما انسان ها در زندگی روزمره خود همه روزه با صدها محصول برنامه نویسی کار می کنیم بدون اینکه بدانیم. وقتی که شما ماشین لباسشویی خود را روشن می کنید. وقتی که شما از کامپیوتر یا موبایل یا تبلت یا ساعت هوشمند خود استفاده می کنید. وقتی که با خودروی خود مسیری را طی می کنید. وقتی که تلویزیون میبینید یا تلفن می زنید. وقتی که لامپ اتاقی را روشن می کنید و حتی وقتی که شیر آب را باز می کنید! البته این آخری کمی غیرمستقیم است مثلا در سدهایی که آب پشت آنها ذخیره می شود صدها کامپیوتر تنظیمات دریچه های سد را بر عهده دارند تا میزان آب رها شده که وارد لوله ها می شود تا به شما برسد را مدیریت کنند و قبل از آن برق تولید شود! خیلی از دستگاه ها مانند ماشین لباسشویی یک یا چند چیپست درون خود دارند که معمولا با سیستم عامل محدود و کوچکی که اصولا لینوکسی است و معمولا زبان برنامه نویسی جاوا برنامه ریزی شده اند تا کارهای مورد نظر را انجام دهند. میلیون ها برنامه نویس در کارخانجات صنعتی پشت کامپیوترها میشینند تا این وسایل برقی را راه اندازی کنند. پس میبینید که همه جا برنامه نویسی حضور دارد. پس الان می توانید ظرفیت مورد نیاز جهان برای برنامه نویسان را تخمین بزنید. برای همین می گوییم گسترده ترین رشته برای ادامه تحصیل و یافتن شغل در آن در قرن جدید برنامه نویسی است.

برنامه نویسی چه ظرفیتی در دنیای امروز دارد؟
حال بپردازیم به انواع برنامه هایی که می توان با نرم افزار نوشت :
1 – تمام صنایع و معادن و کارخانه ها و دستگاه هایی که میسازند نیازمند برنامه های بومی سازی شده مطابق کشور خاص و مردم آن هستند.
2 – صنعت بازی سازی یا گیم یکی از بزرگترین و پولسازترین رشته هایی است که از برنامه نویسی استفاده می کند و میلیون ها بازی تا امروز ساخته شده است.
3 – صنعت فیلم و سینما نیز همانند بازی سازی نیازمند کسانی است که برنامه هایی بزرگ و سنگین برای ساخت جلوه های ویژه ویدئویی و عکس و غیره را بسازند و خیلی بیشتر به افرادی نیازمند است که از این نرم افزار ها استفاده کنند و با آنها فیلم ها را تدوین کنند یا عکس ها را ویرایش کنند!
4 – تقریبا تمام رشته های دیگر مانند معماری و ریاضی و حسابداری و پزشکی و صنایع و معادن و فضانوردی و غیره از کامپیوترها استفاده می کنند و هر کدام برای خود هزاران نرم افزار اختصاصی برای رشته خود دارند.
5 – با اینکه عمر زیادی از اختراع کامپیوتر و موبایل و برنامه نویسی نمی گذرد و عمر یک زبان برنامه نویسی حداکثر 50 سال است اما امروزه تقریبا بیش از تعداد انسان های روی کره زمین کامپیوتر و موبایل وجود دارد. سخت افزار هایی که از نرم افزار و سیستم عامل استفاده می کنند را به این رقم اضافه نمی کنیم چون چندبرابر می شود.
برنامه نویسی بهترین کار قرن جدید است!
با توجه به موارد بالا می توان نتیجه گرفت که برنامه نویسی بهترین چیزی است که ما می توانیم یاد بگیریم و به کودکان خود از الان آموزش دهیم . اگر کسی فقط در یکی از زبان های برنامه نویسی تخصص پیدا کند در تمام جهان می تواند کار با حقوق عالی پیدا کند و بهترین زندگی را برای خودش بسازد یا اینکه برنامه یا استارتاپ خودش را بسازد و جهان را متاثر کند. کودکان در سن پایین توانایی بالایی در یادگیری دارند و بهترین سن شروع برنامه نویسی همین کودکی است. پس ما به شما بهترین راه زندگی و کسب و کار را نشان دادیم. همچنین فقط نباید که حتما رشته شما کامپیوتر باشد تا برنامه نویس شوید. بارها دیده شده که یک پزشک یا یک کارمند یا یک ناجی غریق(!) تغییر رشته داده اند و در سن بالا شروع به یادگیری مهارت های برنامه نویسی کرده اند و پس از مدتی خیلی از متخصصان برنامه نویسی حتی بهتر عمل کرده اند. پس هر کسی دنیا با هر سن و شغل و پیشینه ای می تواند برنامه نویس شود. برنامه نویسی تقریبا هیچ پیش نیازی نمی خواهد و کافی است که اراده و شروع کنید!
معایب برنامه نویسی
برنامه نویسی دو عیب بزرگ دارد! یکی بی تحرکی شما در پشت میز کامپیوتر و بر روی صندلی است! شما باید مثلا 8 ساعت در روز روی صندلی بشینید و به مانیتور چشم بدوزید و این یک عامل بی تحرکی خطرناک و هشداردهنده است. اما این نیز راهکار دارد. تعبیه میز و صندلی مناسب و استاندارد و قرار دادن کیبورد جداگانه و مانیتور در مکان استاندارد و ایجاد زاویه ها 90 درجه اولین راه جلوگیری از آسیب در برنامه نویسی است. نکته دوم انجام حرکات کششی و حرکات مخصوص برنامه نویس ها پشت صندلی هر چند وقت یکبار در هنگام برنامه نویسی است. نکته سوم هم رفتن به کلاس های ورزشی و دویدن و یوگا و مدیتیشن و سایر ورزش ها برای متعادل کردن عدم تحرک در هنگام برنامه نویسی است.
عیب دوم برنامه نویسی خانه نشینی و گوشه نشینی و دوری از اجتماع است. معمولا رسم بر این است که برنامه نویس ها تا ساعات دیروقت نیمه شب بیدار بمانند و کار کنند و در روز بخوابند که البته می تواند اینطور نباشد و دیده شده که افراد موفق در این رشته هم صبح زود کار کردن را ترجیح می دهند! همچنین رفتن به کلاس های ورزشی و شرکت در سمینارها و شرکت در مباحث ایونت ها و کلاس ها و گروه های شبکه های اجتماعی می تواند این کسری روابط اجتماعی را جبران کند!
انواع زبان های برنامه نویسی
همانگونه که گفتیم برنامه نویسی در انواع رشته ها کاربرد دارد و هر زبان برنامه نویسی برای کاربردهای خاصی ساخته شده است.
مثلا شما با جاوا می توانید برای یک ماشین لباسشویی برنامه ریزی کنید یا برای امنیت حساب های بانکی با آن برنامه بنویسید.
یا PHP مخصوص ساختن وب سایت بوجود آمده و مثلا وردپرس با PHP نوشته شده است.
جاوا اسکریپت نیز مخصوص قابلیت بخشی به وب سایت ها بود و البته امروزه در سایر رشته ها نیز کاربرد دارد.
#C زبان مخصوص ویندوز و ساخت برنامه های ویندوزی و البته ساخت وب سایت های قدرتمند است.
++C زبانی همه منظوره است و مثلا می توان با آن بازی ساخت.
و اما پایتون! پایتون زبان برنامه نویسی آینده است. چون یادگیری آن ساده تر است و سطح بالاتر نوشته شده است. زبان اصلی برای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین پایتون است. همچنین با پایتون می توان سایت و حتی بازی ساخت. پایتون قابلیت های بیشماری دارد و از آن بعنوان زبان برنامه نویسی آینده یاد می شود. یادگیری پایتون نیز از سایر زبان ها ساده تر است و ارتباط بهترین با مخاطب برقرار می کند. ضمن اینکه چشم انداز این زبان برای آینده بسیار روشن تر است. زیرا تعداد فرصت های شغلی برای کسانیکه این زبان را فرامیگیرند بی نهایت است و آینده به این زبان قدرتمند تعلق دارد. Deep Learning , Dataminig , AI , Machine Learning و خیلی دیگر از رشته های وابسته که در آینده بیشتر و بیشتر به آنها نیاز دارند همگی با پایتون گره خورده اند. هر روز برای این رشته های فرصت های شغلی فراوانی بوجود می آید و ماشین ها و داده های بزرگ رمز موفقیت بشر در آینده خواهند بود و پایتون کلید این رمز! آموزش پایتون یکی از هوشمندانه ترین کارهاییست که هرکسی با هر شغلی برای آینده خویش می تواند انجام دهد!

[wp-faq-schema title=”Car FAQs” accordion=1]
دانستنی های کاربردی جهت آشنایی با زبان برنامه نویسی پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون چه کاربرد و ویژگی هایی دارد؟
چگونه به یک برنامه نویس ماهر تبدیل شویم؟
با یادگیری چه زبانی می توانید به یک برنامه نویس ماهر تحت وب تبدیل شوید؟
آشنایی با معنای اوپن سورس و مزایای آن در برنامه نویسی
زبان برنامه نویسی پایتون در دنیای امروز چه کاربردی دارد؟
یادگیری برنامه نویسی پایتون برای مبتدیان
آموزش چگونگی شروع یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون
شروع یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون : آشنایی با توابع پایتون
شروع یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون : عملگر های شرطی
شروع یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون (بخش آخر)
آشنایی با سایت های آموزشی رایگان و معتبر جهت یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون
چرا زبان برنامه نویسی پایتون به یک زبان قدرتمند تبدیل شده است؟
آشنایی با قدرت و ویژگی های فریم ورک ها در زبان برنامه نویسی پایتون
آشنایی با دیکشنری در زبان برنامه نویسی پایتون
آشنایی با پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی سال های اخیر در ایران
چه زمانی استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون می تواند برای شما سود آور باشد؟
چگونه وارد دنیای برنامه نویسی پایتون شویم؟
معرفی ۱۰ شرکت مشهور و رده بالا که از پایتون استفاده می کنند
چرا زبان برنامه نویسی پایتون برای تازه کاران زبان مناسبی می باشد؟
آشنایی با مفاهیم پایه و کاربردی در زبان برنامه نویسی پایتون
آشنایی با ویژگیهای حرفهای پایتون که موجب سهولت در انجام کارها میشود
۱۵ کتابخانه مهم و پرطرفدار در زبان برنامهنویسی پایتون
۱۰ کاربرد اصلی استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون در پروژه های بزرگ سازمانی
اصلی ترین عواملی که موجب کند بودن زبان برنامه نویسی پایتون شده است!
چقدر طول میکشد تا به برنامهنویسی ماهر در زبان پایتون تبدیل شویم؟
آشنایی با ۶ رویکرد کاربردی زبان برنامه نویسی پایتون
آشنایی با دکوراتورها در زبان برنامه نویسی پایتون
12 مزایا و معایب زبان برنامه نویسی پایتون برای توسعه وب
مقدمه ای بر یادگیری ماشین یا ماشین لرنینگ و کاربرد های آن
یادگیری ماشین با زبان برنامه نویسی پایتون چه کاربردهایی دارد؟
آشنایی با پیش نیازهای اصلی ماشین لرنینگ
بررسی جامع انواع مدل های ماشین لرنینگ و کاربردهای آن
مهم ترین تفاوت های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین
آشنایی با درآمد و بازار کار ماشین لرنینگ در سال 2022
آشنایی جامع با هوش مصنوعی و کاربردهای AI
آشنایی جامع با یادگیری نظارت شده در ماشین لرنینگ
6 نکته کاربردی یادگیری ماشین لرنینگ
4 کاربرد اصلی یادگیری نظارت نشده در ماشین لرنینگ
4 کاربرد مهم ماشین لرنینگ در دیجیتال مارکتینگ
7 کاربرد ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
بررسی ۵ کاربرد جالب ماشین لرنینگ در سال ۲۰۲۲
آشنایی با سه مسیر اصلی جهت یادگیری ماشین لرنینگ
۹ کاربرد اصلی دیپ لرنینگ در زندگی روزانه
۶ ایده برای پروژه های یادگیری ماشین لرنینگ برای افراد مبتدی و تازه کار
شش زبان برنامه نویسی برتر در حوزه واقعیت مجازی
آشنایی با ۹ سرور دیسکورد برای علاقه مندان به زبان برنامه نویسی پایتون و ماشین لرنینگ
آشنایی با برترین نرم افزارهای هوش مصنوعی و کاربردهای آن
آشنایی جامع با اصلی ترین روش های یادگیری عمیق
آشنایی جامع با تمامی مباحث و مهم ترین کاربردهای شبکه عصبی کانولوشن
آشنایی جامع با درخت تصمیم و اصلی ترین کاربرد و مفاهیم آن در ماشین لرنینگ
بررسی ۷ کاربرد اصلی هوش مصنوعی در آموزش
درباره Matinus
با ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از سال 1385 به دنیای زیبای آی تی وارد شدم و فوق لیسانسم رو در رشته آی تی گرایش تجارت الکترونیک از دانشگاه خواجه نصیر طوسی گرفتم. از همون دوران شروع به ساختن وب سایت ها و سئو کردن اونها کردم. زمانی که هیچ کس نمی تونست سئو چیه! یکی پس از دیگری زبان های برنامه نویسی رو تست کردم؛ مثل سی پلاس پلاس ؛ سی شارپ ؛ جاوا ؛ جاوا اسکریپت ؛ سوییفت و .... با همشون برنامه نوشتم تا رسیدم به پایتون و با توجه به تجربه خودم فهمیدم که به این زبان بیشتر علاقه دارم چون در مدت سه ماه اول 24 ساعته پشت کامپیوتر بودم و با برترین اساتید جهان پایتون خودم رو ارتقا دادم تا پس از دو سه سال در پایتون سنیور شدم و اکنون می تونم اونو تدریس کنم. آموزش پایتون من زیادی وسواس گونه و جامعه و من پشت صحنه دستورات و حافظه رو بشما می گم که هیچکس این رو به شما نمیگه.... چون بلد نیستن!!! فقط بلدن از دستورات استفاده کنن. مطمئن باش بعد از آموزش پایتون من خیلی حرف برای گفتن داری و میتونی وارد دنیای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و علوم داده ها بشی و یک شغل بسیار پردرآمد در خارج از کشور بگیری ......
نوشتههای بیشتر از Matinus
دیدگاهتان را بنویسید